Schoonheid vindt haar voltooiing
in eenvoud.
Hazrat Inayat Khan
(Baroda 5 juli 1882 - New Delhi 5 februari 1927)

Deel op FacebookRss feedKleinerResetGroterZoekenPrint
 

Architectuur


» Nieuwbouw
» Verbouwing>> Nieuwbouw

BR-OWN (vrijstaande woning)
Fotogalerij
 » Fotogalerij

Onze eigen woning/architectenkantoor te Gentbrugge, gerealiseerd in 2008-2009.

Er wordt gebruik gemaakt van een staalstructuur met houtinvulling om zo flexibiliteit te creëren en het gebouw zeer degelijk te kunnen isoleren.

>> zie ook interieur.Wetteren - Oordegemsesteenweg (rijwoning)
Fotogalerij
 » Fotogalerij

Op een minimale oppervlakte met gevelbreedte van amper 4m wordt een lichte, ruime en moderne rijwoning opgetrokken volgens een strak ontwerp.
 Wetteren - Smetledesteenweg (vrijstaande woning)
Fotogalerij
 » Fotogalerij


Concept woning vrijstaand
Fotogalerij
 » Fotogalerij
een concept - ontwerp voor een vrijstaande strakke en moderne woning met veel lichtinval en open ruimte, voorzien van een aangename binnen - buiten belevingGentbrugge - Paul lebrunstraat (vrijstaande woning)
Fotogalerij
 » Fotogalerij
een vrijstaande woning naast ons BR-OWN project. Hier is er geopteerd voor een houtmassiefbouw om een lage-energiewoning te bekomen.Concept meergezinswoning
Fotogalerij
 » Fotogalerij
een concept voor een meergezinswoning met handel- of kantoorruimteOosterzele Veldstraat (vrijstaande woning)
Fotogalerij
 » Fotogalerij
een concept - ontwerp voor een vrijstaande budgetvriendelijke strakke moderne woning met veel lichtinval en ruimtegevoel.Oostakker Hellegat (zijstraat Eikstraat) (vrijstaande woning)
Fotogalerij
 » Fotogalerij

ontwerp voor een vrijstaande strakke moderne compatce woning met veel lichtinval en ruimtegevoel.  De woning staat geïnclineerd op het terrein (evenwijdig geplaatst met de schuine perceelsgrens naar de rechterbuur). Door de ingreep kan er een carport gecreëerd worden (vereiste volgens de verkavelingsvergunning), dit met respect voor de oriëntatie van de woning, met een optimalisatie van zonnetoetreding als gevolg.

De werken vorderen goed.>> Verbouwing

Hamme - Evangeliestraat
Fotogalerij
 » Fotogalerij

Een volledige gevelrenovatie van een 16 jaar oude woning, de bestaande bepleisterde gevelsteen is weggenomen, de koude bruggen weggekapt en de bestaande isolatie aangevuld. Daarna is er voor de woning een passende gevelsteen geplaatst, welke het karakter van de woning volledig doet uitkomen op een elegante wijze.Mariakerke - Rodeberg
Fotogalerij
 » Fotogalerij
verbouwing van een een woning (uit de jaren 70)Wetteren -Vennestraat (kangoeroewoning)
Fotogalerij
 » Fotogalerij

Een jaren-50 woning wordt verbouwd tot kangoeroewoning, zodat er drie generaties onder een dak kunnen wonen, met toch voldoende privacy voor iedere bewoner.
 Melle - Beukenhof
Fotogalerij
 » Fotogalerij

Verbouwing van een woning (daterend uit de jaren 60), een deels inwendige reorganisatie, deels uitbreiding met bureauruimte met zicht op de tuin. Uitvoering gepland voor 2011.Gentbrugge - Meidoorndreef
Fotogalerij
 » Fotogalerij

grondige renovatie van een half-open bebouwing uit de jaren 60

>> zie ook interieur.
 Sint-Amandsberg, Draverstraat
Fotogalerij
 » Fotogalerij


Verbouwing van een woning , deels inwendige reorganisatie, deels uitbreiding met sanitaire ruimte en ouderslaapkamer. Een frisse hedendaagse toevoeging aan het bestaande volumespel met respect tot de omgeving.

Start der werken half april 2013

 
copyright © 2018 Sein - Laatst aangepast: 28/02/2013

Webdesign Dynamic Arts (Gent, Oost-Vlaanderen)